Amanda Kallin & Tina Mannegren

Författarduon Amanda Kallin och Tina Mannegren.

(foto: Photography & Sons)

Författarduon Amanda Kallin och Tina Mannegren är bosatta i Göteborg och arbetar som AD respektive managementkonsult. Själva titulerar de sig gärna ångestriddare, misstagsexperter och prokrastineringsproffs. Tillsammans driver de Personlig Outveckling.

I augusti 2018 debuterade Amanda och Tina med Gå Vidare är Silver – Älta är Guld, en handbok i personlig outveckling. Boken är en galghumoristiskt men varm motvikt till alla självhjälpsböckers uppmaningar om att bli lycklig och framgångsrik. En gripande självstjälpsbok i hur man tar sig an ett liv i motvind. 


Pressbilder för nedladdning:

 

 

 

 

 

 


Arie D.

Arie D.

Arie D. är Chief Futurologist på Volvo Cars och anlitas som keynote speaker över hela världen för att tala om teknologi och framtid. Själv kallar han sig digital filosof och professionell bråkmakare. Arie är bosatt i Sverige sedan år 2000. Han lever med fru och fyra tonåringar.

Kungariket utan Namn är Aries första bok – ett klassiskt äventyr i modern tid för barn och deras vuxna om att våga lita till sina egna krafter och skapa sin egen väg.


Pressbilder för nedladdning:

 

 

 

 

 

 


Eva Rosengren

Född och uppvuxen vid Gullmarsfjorden i det vackra Bohuslän. Examen i journalistik och idéhistoria. Tidigare UD-tjänstekvinna, tv-reporter, frilansjournalist, kommunikatör och vd. Bott i Sverige, Schweiz, England, Rumänien, Chile och Belgien. Numera bosatt på Bohus-Björkö i Göteborgs norra skärgård med två söner, två katter och en man.

Eva Rosengrens debutroman En brasiliansk, med svans  kom hösten 2016 och blev mycket väl mottagen med 40 veckor på pockettoppen i Akademibokhandeln i Göteborg. Evas andra roman Bad Reputation – År Noll släpptes i september 2017.


Pressbilder för nedladdning:

Författare Eva Rosengren med sin roman Bad Reputation - År Noll

Foto: Sanna Hähnel

Ladda ner

 


Louise Halvardsson

Författaren Louise Halvardsson i rosa hår, svart skinnjacka och svart nättröja framför turkos betongvägg

Foto: Ulrika Mohlin

Louise Halvardsson är författare och estradpoet. Uppvuxen i Nässjö Rock City, men har vistats evighetslänge i Brighton och bor numera i Göteborg.

Louises första roman Punkindustriell hårdrockare med attityd fick Författarförbundets pris Slangbellan för bästa ungdomsdebut. Louise har också skrivit Svenglish – en 30-årings resa genom vardagen och diktsamlingen Hejdå tonårsångest – 35 dikter innan 35, båda nominerade till Selmapriset.

September 2019 släppte vi hennes roman Punkpoet med svensk brytning, en helt fristående uppföljare till den prisade debutromanen.


Pressbilder för nedladdning:

Författaren Louise Halvardsson i rosa hår och svart skinnjacka framför turkos betongvägg

Foto: Ulrika Mohlin

Ladda ner

Författaren Louise Halvardsson i rosa hår och svarta kläder framför turkos betong- och gallervägg med klotter

Foto: Ulrika Mohlin

Ladda ner

Närbild på författaren Louise Halvardsson med rosa hår; en hand överdragen av svart nättröja, rosa naglar och en silverring håller håret mot hakan

Foto: Ulrika Mohlin

Ladda ner