Författaren Louise Halvardsson i rosa hår och svart skinnjacka bredvid bokomslaget till hennes roman Punkpoet med svensk brytningNu släpper vi Louise Halvardssons efterlängtade roman Punkpoet med svensk brytning! Det vill vi fira tillsammans med dig. Väkommen på releasefest i Göteborg den 7 september eller Stockholm den 11 september. 

Louise Halvardssons är verksam som författare och poet. Hennes första roman Punkindustriell hårdrockare med attityd vann Författarförbundets pris Slangbellan för bästa ungdomsdebut 2007. Nu kommer äntligen hennes nya roman Punkpoet med svensk brytning.

Självklart signerar Louise boken till extra fint releasepris vid båda releasefesterna.

Varmt välkommen!

 

BOKRELEASE GÖTEBORG
Tid: Lördag 7 september kl 16.00-19.00
Plats: Göteborgs Litteraturhus, Lagerhuset, Heurlins plats 1b

Gästartister: Sayam & Samtalsämnet + Kaffeflickorna // & Syndafloden

Länk till evenemanget på Facebook

 

BOKRELEASE STOCKHOLM
Tid: Onsdag 11 september kl 18.00-21.00
Plats: Big Ben, Folkungagatan 97

startist: Elin Callmer

Länk till evenemanget på Facebook

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *