Kommande ”Gå Vidare är Silver – Älta är Guld” går rakt in på Bokustoppen över mest sålda böcker – innan den ens släppts.

Två unga kvinnor med bok och bildtexten: Allt kommer förmodligen ändå gå åt helvete. Vi är ofantligt stolta över våra författare Amanda Kallin och Tina Mannegren som har just den blandning av humor, skärpa, egensinnighet och hjärta som vi letar efter. Den 30 augusti släpper vi deras debutbok ”Gå Vidare är Silver – Älta är Guld: en handbok i personlig outveckling”. En bok om att släppa jakten på framgång och istället springa åt andra hållet. Eller inte springa alls.

Förboka till förköpspris! 

Just nu kan du förbeställa boken till extra bra förköpspris hos Bokus. Till vår stora glädje åkte boken direkt upp på Bokustoppen över mest sålda böcker. Såklart vill många höra vad ångestriddarna, misstagsexperterna och prokrastineringsproffsen Amanda Kallin & Tina Mannegren har att säga. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *