Eva Rosengren var inbjuden till Bokmässan Dalarna. Där fick hon rycka in som samtalsledare i en författarpanel om skrivande. 

Författare Eva Rosengren med sina böcker på bokmässa.

Eva Rosengren på Bokmässan Dalarna.

I helgen var det äntligen dags för populära Bokmässan Dalarna. En mycket trevlig och personlig mässa – just the way we like it. Eva Rosengren var inbjuden för att delta i en författarpanel om skrivande. När den bokade samtalsledaren fick akut förhinder, fick Eva gå in och leda paneldiskussionen. Inte dumt att ha en journalist på plats ibland. Det blev en intressant diskussion om drivkrafter för skrivande, att ha sina flesta läsare utomlands, ostyriga karaktärer och annat författargodis.

Författarpanel på Bokmässan Dalarna.

Författarpanel med Anne-Marie Schjetlein, Hans Hirschi och Eva Rosengren.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *