Eva Rosengrens Bad Reputation – År Noll släpps som ljudbok den 8 mars.

Ljudboken Bad Reputation - År NollRomanen tar avstamp i bilden av kvinnan och landsbygden. Efter en personlig systemkollaps flyr Simone från sitt liv i Stockholm till föräldrahemmet på västkusten. Hon startar upp sitt gamla punkband och börjar om livet på noll samma år som hon fyller femtio.

– Jag är glad att förlaget bestämde sig för att släppa ljudboken just på internationella kvinnodagen, säger Eva Rosengren. För mig handlar skrivandet om att få gestalta människor i andra roller än de förväntade. Vad får kvinnor egentligen göra?

Romanen släpptes i höstas på Belletrist Publishing och kommer nu som ljudbok på Word Audio Publishing, Sveriges största oberoende ljudboksförlag.

– En riktigt cool musikfeelgood, säger Janna Eriksson som läst in boken.

 

Storytel kan du lyssna på Bad Reputation – År Noll.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *