Bokrelease för Eva Rosengrens andra roman ”Bad Reputation – År Noll” på Scandic Anglais i Stockholm den 21 september kl 18.00. Välkommen! 

Kom och fira med oss när vi släpper ”Bad Reputation – År Noll”! Äntligen kommer Eva Rosengrens nya roman efter debuten ”En brasiliansk, med svans” som släpptes i höstas och har legat på pockettopplistan i Akademibokhandeln i Göteborg sedan januari 2017.

– Min första roman handlade om att bryta utanförskap. ”Bad Reputation – År Noll” handlar mer om att bryta innanförskap – om att våga gå utanför det förväntade och hitta tillbaka till sin egen kärna. Varför tror vi att saker måste vara på ett visst sätt? Och varför slutar vi göra det vi tycker är roligt? undrar författaren Eva Rosengren.

Den 21 september ska vi göra det vi tycker är roligt – tillsammans! Let’s be fifteen again!

Stockholm, Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, en trappa upp i Bar 101.

Anmäl dig i eventet på Facebook. Ta gärna med egna gäster, men glöm inte att anmäla i förväg. Frågor? Mejla marie@belletristpublishing.se.

Willkommen, bienvenue, welcome!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *