Amanda Kallin & Tina Mannegren

Författarduon Amanda Kallin och Tina Mannegren.

(foto: Photography & Sons)

Författarduon Amanda Kallin och Tina Mannegren är bosatta i Göteborg och arbetar som AD respektive managementkonsult. Själva titulerar de sig gärna ångestriddare, misstagsexperter och prokrastineringsproffs. Tillsammans driver de Personlig Outveckling.

I augusti 2018 debuterade Amanda och Tina med Gå Vidare är Silver – Älta är Guld, en handbok i personlig outveckling. Boken är en galghumoristiskt men varm motvikt till alla självhjälpsböckers uppmaningar om att bli lycklig och framgångsrik. En gripande självstjälpsbok i hur man tar sig an ett liv i motvind. 


Pressbilder för nedladdning:


Arie D.

Arie D.

Arie D. är Chief Futurologist på Volvo Cars och anlitas som keynote speaker över hela världen för att tala om teknologi och framtid. Själv kallar han sig digital filosof och professionell bråkmakare. Arie är bosatt i Sverige sedan år 2000. Han lever med fru och fyra tonåringar.

Kungariket utan Namn är Aries första bok – ett klassiskt äventyr i modern tid för barn och deras vuxna om att våga lita till sina egna krafter och skapa sin egen väg.


Pressbilder för nedladdning:

 

 

 

 

 

 


Eva Rosengren

Född och uppvuxen vid Gullmarsfjorden i det vackra Bohuslän. Examen i journalistik och idéhistoria. Tidigare UD-tjänstekvinna, tv-reporter, frilansjournalist, kommunikatör och vd. Bott i Sverige, Schweiz, England, Rumänien, Chile och Belgien. Numera bosatt på Bohus-Björkö i Göteborgs norra skärgård med två söner, två katter och en man.

Eva Rosengrens debutroman En brasiliansk, med svans  kom hösten 2016 och blev mycket väl mottagen med 40 veckor på pockettoppen i Akademibokhandeln i Göteborg. Evas andra roman Bad Reputation – År Noll släpptes i september 2017.


Pressbilder för nedladdning:

 

 


Louise Halvardsson

Författaren och estradpoeten Louise Halvardsson i rosa hår och mikrofon i handen. (foto: Jenniann Johannesson)

Louise Halvardsson är författare och estradpoet. Uppvuxen i Nässjö Rock City, men har vistats evighetslänge i Brighton och bor numera i Göteborg.

Louises första roman Punkindustriell hårdrockare med attityd fick Författarförbundets pris Slangbellan för bästa ungdomsdebut. Andra boken, Svenglish – en 30-årings resa genom vardagen, nominerades till Selmapriset. Louise har också skrivit diktsamlingen Hejdå tonårsångest – 35 dikter innan 35. Nästa år ger vi ut hennes roman Punkpoet med svensk brytning, en fristående uppföljare till den prisade debutromanen.


Pressbilder för nedladdning:

Författaren och estradpoeten Louise Halvardsson i rosa hår och mikrofon i handen.

(foto: Jenniann Johannesson)

Ladda ner