GÅ VIDARE ÄR SILVER – ÄLTA ÄR GULD

Bokomslag Gå Vidare är Silver - Älta är guldEn gripande självstjälpsbok i hur man tar sig an ett liv i motvind. Boken är lika mycket en handbok i personlig outveckling som en omvänt psykologisk självbiografi. Författarna utforskar områden som ångest, avund och rastlöshet, ger konkreta guider i prokrastinering, hälsa och privatekonomi – och väver samtidigt in egna erfarenheter.

Självstjälpsboken är en galghumoristisk men varm motvikt till alla böcker som uppmanar oss att vara lyckliga. Istället visar den att alla har tillkortakommanden – men att ingen är ensam om dem. En guide i självstjälp kan vara en ögonöppnare mot en mer ödmjuk inställning till dina dåliga livsval.

Författarduon Amanda Kallin och Tina Mannegren debuterar med en rasande rolig handbok helt på tvärs med framgångsindustrin. Den här boken är för alla oss som den traditionella självhjälpsboken inte biter på. Istället för att ge ångest för att du aldrig kommer blir lycklig låter den här boken läsaren inse att du inte måste vara perfekt.

Släpps 30 augusti 2018!