GÅ VIDARE ÄR SILVER – ÄLTA ÄR GULD

Bokomslag Gå Vidare är Silver - Älta är Guld.En gripande självstjälpsbok i hur man tar sig an ett liv i motvind. Boken är lika mycket en handbok i personlig outveckling som en omvänt psykologisk självbiografi. Författarna utforskar områden som ångest, avund och rastlöshet, ger konkreta guider i prokrastinering, hälsa och privatekonomi -och väver samtidigt in egna erfarenheter.

Självstjälpsboken är en galghumoristisk men varm motvikt till alla böcker som uppmanar oss att vara lyckliga. Istället visar den att alla har tillkortakommanden – men att ingen är ensam om dem. En guide i självstjälp kan vara en ögonöppnare mot en mer ödmjuk inställning till dina dåliga livsval.

Författarduon Amanda Kallin och Tina Mannegren debuterar med en rasande rolig handbok helt på tvärs med framgångsindustrin.

Den här boken är för alla oss som den traditionella självhjälpsboken inte biter på. Istället för att ge ångest för att du aldrig kommer blir lycklig låter den här boken läsaren inse att du inte måste vara perfekt.

Beställ boken: order(at)belletristpublishing.se.

Pris: 199 kr + frakt 55 kr. Betalning till bankgiro 157-3328. Ange leveransadress. Skickas i samband med betalning. Leveranstid 1-3 dagar.

Boken kan även köpas hos Bokus, Adlibris eller din lokala bokhandel. Finns även i följande butiker:

  • Moderna museets butik, Skeppsholmen, Stockholm
  • Heyday, Kyrkogatan 19, Göteborg

Utdrag ur recensioner/läsaromdömen: 

En praktisk bok för alla tjejer. Alla kommer känna igen sina svaga punkter. På ett självironisk sätt avhandlas viktiga punkter, kärlek, arbete, träning och mycket mera! Årets Julpresent till döttrar! De är inte ensamma med sina orealistiska krav på sig själva! Rolig bok! Vad jag skrattat!” Ludmila Mendoza

”En mycket välskriven bok, som ger en roande och humoristisk syn på vår tids sökande efter ett perfekt liv. Rekommenderas varmt!” Omdöme på Bokus.com

”En bok med både djup, värme, visdom och fantastisk humor. Köp!” Sara Fernebo

”Igenkänningen var slående och boken fick mig att skratta hela spårvagnsresan hem.” Michaela Gester

Med en omvänd psykologi öppnar författarna på ett humoristiskt sätt upp ögonen för komiska metoder som många använder för att faktiskt stjälpa sig själva.” Bettina Levänen, Bina’s Books

”Typ det bästa jag läst.” Liza Sahlin