Bokrelease för Eva Rosengrens andra roman ”Bad Reputation – År Noll” på Scandic Anglais i Stockholm den 21 september kl 18.00. Välkommen! 

Kom och fira med oss när vi släpper ”Bad Reputation – År Noll”! Äntligen kommer Eva Rosengrens nya roman efter debuten ”En brasiliansk, med svans” som släpptes i höstas och har legat på pockettopplistan i Akademibokhandeln i Göteborg sedan januari 2017.

– Min första roman handlade om att bryta utanförskap. ”Bad Reputation – År Noll” handlar mer om att bryta innanförskap – om att våga gå utanför det förväntade och hitta tillbaka till sin egen kärna. Varför tror vi att saker måste vara på ett visst sätt? Och varför slutar vi göra det vi tycker är roligt? undrar författaren Eva Rosengren.

Den 21 september ska vi göra det vi tycker är roligt – tillsammans! Let’s be fifteen again!

Stockholm, Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, en trappa upp i Bar 101.

Anmäl dig i eventet på Facebook. Ta gärna med egna gäster, men glöm inte att anmäla i förväg. Frågor? Mejla marie@belletristpublishing.se.

Willkommen, bienvenue, welcome!


0 kommentarer till ”Bokrelease Bad Reputation – År Noll”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

badreputation

Bokmässan – År Noll

Första året på Bokmässan! Eller rättare sagt År Noll – för detta var ett läroår inför kommande år. Galet roligt att vara på Bokmässan som utställare för första gången och få dela monter med bästa Läs mer…

Boksigneringar

Maj: Boksigneringar och bokprat

Tisdag 16 maj 18.00-20.00 Författarkväll FOLKETS HUS Göteborg - Eva avslutar kvällen med 30 minuters bokprat,

badreputation

Ny roman av Eva Rosengren

Den 15 september släpper vi Eva Rosengrens efterlängtade andra roman, Bad Reputation.