Den 15 september släpper vi Eva Rosengrens efterlängtade andra roman, Bad Reputation. 

3dpocket-BadReputationDebutromanen En brasiliansk, med svans släpptes i oktober 2016 och ligger på pockettopplistan i flera av Akademibokhandelns butiker. Efter många förfrågningar från läsare är vi så glada att kunna avisera nästa bok.

Bad Reputation är precis som Rosengrens debut en fartfylld roman med många skratt och mycket mörk humor om det viktiga i livet.

Den här gången handlar det om Simone som börjar om livet på noll. Hon flyttar tillbaka till västkusten och startar upp sitt gamla punkband. Men går det verkligen att börja om på noll? Vad får 50-åriga kvinnor göra? Och vart i hela världen har bandets basist tagit vägen?

Kategorier: badreputationRoman

0 kommentarer till ”Ny roman av Eva Rosengren”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

badreputation

Bokmässan – År Noll

Första året på Bokmässan! Eller rättare sagt År Noll – för detta var ett läroår inför kommande år. Galet roligt att vara på Bokmässan som utställare för första gången och få dela monter med bästa Läs mer…

badreputation

Bokrelease Bad Reputation – År Noll

Bokrelease för Eva Rosengrens andra roman ”Bad Reputation – År Noll” på Scandic Anglais i Stockholm den 21 september kl 18.00. Välkommen!  Kom och fira med oss när vi släpper ”Bad Reputation – År Noll”! Läs mer…

Boksigneringar

Maj: Boksigneringar och bokprat

Tisdag 16 maj 18.00-20.00 Författarkväll FOLKETS HUS Göteborg - Eva avslutar kvällen med 30 minuters bokprat,